Количка 0
0,00 лв.

Куклите

От: Венета Райкова

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ПРТЖ175
18,00 лв.

Кой мъж би устоял на изкушенията, когато притежава фабрика за звезди? Коя жена, изпълнена със справедлив гняв, няма да потърси отмъщение?

Певиците от най-голямата музикална компания "Куклите" владеят класациите и сърцата на феновете си, но не могат да намерят за себе си идеалния мъж. Разглезени от славата, те не могат да решат какво търсят в отношенията с мъжете - пари или любов. Защото, за да се задържат на върха, им трябват пари, но с парите не могат да си купят лично щастие. По трудния начин музикалните звезди вече са разбрали тъжната истина - не могат да имат всичко по едно и също време. Трябва да се откажат от нещо в името на успешната кариера. 

Кой мъж би устоял на изкушенията, когато притежава фабрика за звезди?  Коя жена, изпълнена със справедлив гняв, няма да потърси отмъщение?

Певиците от най-голямата музикална компания "Куклите" владеят класациите и сърцата на феновете си, но не могат да намерят за себе си идеалния мъж. Разглезени от славата, те не могат да решат какво търсят в отношенията с мъжете - пари или любов. Защото, за да се задържат на върха, им трябват пари, но с парите не могат да си купят лично щастие. По трудния начин музикалните звезди вече са разбрали тъжната истина - не могат да имат всичко по едно и също време. Трябва да се откажат от нещо в името на успешната кариера. Затова безцеремонно налагат модел на поведение - за успеха е нужно да си слаба, красива, да мълчиш и да изпълняваш разпорежданията на продуцентите.

Как се оцелява във фабриката за звезди, където е важна визията, а не талантът? Наясно ли си кога си жертва и кога победител? Това ли ще е залезът на една музикална империя, или куклите ще триумфират?

Отговорите на тези въпроси ще намерите в скандалния бестселър "Куклите", който води читателите зад кулисите на музикалната сцена.

***

Венета Райкова е един от най-награждаваните и продавани съвременни български писатели. Тя е автор на бестселърите "Триумфът на кучките", "Вещицата", "Инсомния", "Вендета", "Скандал", "Завист", "Милионерката", "Куклите" и "Триумфът на кучките. Продължението".

През последните 31 години тя е автор и водещ на популярни предавания по bTV, Нова телевизия и БНТ.

Повече информация
ISBN 9786197723175
Тегло 0.400000
Производител Издателство "Престиж буукс"
Цветност черно/бяла
Корица мека
Размери 13x20
Брой страници 320
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Куклите
Вашият рейтинг