Количка 0
0,00 лв.

Космос: Възможни светове

От: Ан Друян

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ЕГ
35,00 лв.
​Космос: Възможни светове е следващата стъпка от завладяващото приключение, което Карл Сейгън и Ан Друян започнаха заедно. 
Космос: Възможни светове е следващата стъпка от завладяващото приключение, което Карл Сейгън и Ан Друян започнаха заедно. Друян ще ви преведе с размах през 14 милиарда години космическа еволюция и ще ви разкрие най-съкровените тайни кътчета на планетата.

От появата на живота на Земята в дебрите на дълбоките океани до бъдещето, в което междузвездни кораби се насочват към други части на галактиката, посещавайки все още неизвестни за нас светове, Друян изследва откъде сме тръгнали и накъде отиваме. Това е история на идеите, които стоят в основата на науката на бъдещето. Ще се срещнете с познати учени като Галилео Галилей и Чарлз Дарвин и със забравени герои като астронома Каролин Хершел, ботаника Николай Вавилов и инженера Юрий Кондратюк.

В тази завладяваща книга Друян предвижда вдъхновяващото бъдеще, което можем да сътворим – само ако навреме се осъзнаем и започнем да използваме знанието, което науката и новите технологии ни носят.

Подгответе се да отлетите към звездите!
Повече информация
ISBN 9789542723851
Тегло 0.500000
Цветност цветна
Издател Егмонт
Корица твърда
Размери 17х24
Брой страници 384
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Космос: Възможни светове
Вашият рейтинг