Количка

Коледни пожелания и бисквитени целувки

От: Джени Хейл

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
201127017
Специална цена 13,56 лв. Редовна цена 15,95 лв.

2,39 лв. 15 %

Красива история за преследването на мечтите, за магията на Коледа, за моментите, прекарани със семейството...

Аби е самотна майка, която обича семейството си повече от всичко на света. Помага на близките си и се е посветила на отглеждането на десетгодишния си син Макс. Работи на две места, за да ги издържа, и оставя мечтата си да стане интериорен дизайнер на заден план. Неочаквано една приятелка предлага на Аби малка поръчка за декоратор и тя не се колебае да поеме задачата. Колко ли трудна може да е тя?

Ник Синклер иска да украси имението си, преди семейството му да пристигне за коледните празници, като парите не са проблем. Единственото му условие е да не го разсейват в работата му – дори и по Коледа.

Аби пристига в огромното имение с предчувствие, че се е нагърбила с непосилна задача. Къщата е почти празна, нуждае се от много повече от една коледна украса. А след като се запознава с мрачния и вечно зает Ник, тя разбира, че наистина е загазила...

Красива история за преследването на мечтите, за магията на Коледа, за моментите, прекарани със семейството... И за тръпката да се влюбиш под светлината на коледните лампички.

 

Още за книгата вижте тук!

Повече информация
ISBN 9789542617549
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Преводач Валентина Рашева
Брой страници 320
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Коледни пожелания и бисквитени целувки
Вашият рейтинг