Количка 0
0,00 лв.

МАТРИЦАТА (презареждане) или как да се справим успешно с МАТУРАТА по БЕЛ част I - 11 клас (Кронос)

От: Росица Нанкова, Китка Недялкова

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
КРНУП1114
8,00 лв.

Изданието предлага възможност не само за упражняване на ученика, но и за адекватна проверка и оценка на знанията му от страна на преподавателя.

„Матрицата (презареждане)”, част І (11. клас) и част ІІ (12. клас), представлява преработено издание на вече добре познатия сборник „Матрицата”. Надяваме се и той, също както своя предшественик, да се превърне в успешен „пътеводител” за всички вас – ученици и учители, при подготовката за Държавния зрелостен изпит.

Изданието предлага възможност не само за упражняване на ученика, но и за адекватна проверка и оценка на знанията му от страна на преподавателя.

Целта на помагалото е да постави в максимално близка до реалната матурна ситуация както изпитвания, така и изпитващия, което би довело до сериозна постъпателна подготовка за бъдещия Държавен зрелостен изпит и би спомогнало за навременното адаптиране на ученика към действителния изпитен формат чрез предлаганата адекватна изпитна система за оценка на знанията.

С поделянето на помагалото на две книжки изданието дава възможност за широка приложимост по време на реалния учебен процес. Това би улеснило колегите преподаватели при провеждане на текущи изпити и срочни класни работи, преговорни годишни изпити в края на съответния клас и входно преговорно ниво в началото на 12. клас.

Повече информация
ISBN 9789543660766
Цветност черно/бяла
Издател Кронос
Корица мека
Брой страници 216
Дата на издаване 2014 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:МАТРИЦАТА (презареждане) или как да се справим успешно с МАТУРАТА по БЕЛ част I - 11 клас (Кронос)
Вашият рейтинг