Количка 0
0,00 лв.

Хари Потър: Магьоснически алманах

От: Джоан Роулинг

Луксозно издание с твърди корици със супер обложка и красиви илюстрации!

Първото и единствено официално допълнително издание към света на поредицата "Хари Потър", "Магьоснически алманах" е най-добрият сборник с магьоснически списъци, диаграми, карти и всякакви вълшебни неща.

Пренесете се във вълшебния свят на Хари Потър с това невероятно илюстровано издание.

Открийте вълшебни места, научете всичко за магьосническата пръчка, срещнете се с фантастичните животни и разберете подробности за вещиците и магьосниците, които са живели преди. От Разпределителната шапка до заклинанията - всичко е събрано в това издание.

Най-добрият сборник с магьоснически списъци, диаграми, карти и всякакви вълшебни неща!

Пренесете се във вълшебния свят на Хари Потър с това невероятно илюстровано издание. Открийте вълшебни места, научете всичко за магьосническата пръчка, срещнете се с фантастичните животни и разберете подробности за вещиците и магьосниците, които са живели преди. От Разпределителната шапка до заклинанията - всичко е събрано в това издание.

"Магьоснически алманах" е луксозно издание, обединяващо в себе си любими герои, незабравими моменти и емблематични места от "Философският камък" чак до "Даровете на смъртта". Това е най-добрата магьосническа колекция, пълна с факти и любопитни подробности за света на магьосниците, красиво каталогизирана и брилянтно проучена. Седем изключителни съвременни художници вдъхват живот на изданието. Това са Питър Гоус, Луис Локхарт, Уейтонг Мей, Оля Муза, Фам Куанг Фук, Леви Пинфолд и Томислав Томич.

Изданието е идеално въведение в света на Хари Потър за нови читатели и задължително четиво за почитателите на момчето магьосник. То се отличава с удивително ниво на детайлност, което със сигурност ще изненада и очарова феновете по целия свят.

Повече информация
ISBN 9789542729624
Тегло 0.350000
Цветност цветна
Издател Егмонт
Корица твърда
Художник Питър Гоус, Луис Локхарт, Уейтонг Мей, Оля Муза, Фам Куанг Фук, Леви Пинфолд, Томислав Томич
Размери 23х27
Брой страници 208
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Хари Потър: Магьоснически алманах
Вашият рейтинг