Количка 0
0,00 лв.

Хари Потър и Огненият бокал - книга 4 (илюстровано издание)

От: Джоан Роулинг

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕГХ14
65,00 лв.

Четвърта част от фентъзи поредицата за Хари Потър, покорила света.
Луксозно издание с твърди корици и неповторимите илюстрации на Джим Кей.

 Четвърта част от фентъзи поредицата за Хари Потър, покорила света.
 Луксозно издание с твърди корици и неповторимите илюстрации на Джим Кей.

Ще има три изпитания през учебната година и те ще подложат на проверка по много различни начини качествата на участниците – тяхната магьосническа сила, храброст, съобразителност и разбира се – способността им да преодоляват опасности.

От момента, в който Черния знак прорязва небето над Световното първенство по куидич, опасността върви по петите на Хари Потър. Посочен от Огнения бокал за представител на „Хогуортс“ в легендарния Тримагически турнир, Хари ще трябва да докаже силата и смелостта си в изпитания, които биха затруднили дори най-подготвените магьосници. За него обаче турнирът е само началото на много по-опасна битка, защото в мъглите на Литъл Хангълтън, където са погребани предците на Том Риддъл, се готви най-тъмната магия…

В това невероятно илюстровано издание по четвъртата книга от любимата ни поредица от Дж. К. Роулинг Джим Кей пресъздава с неподражаемото сихудожествено вълшебство любими герои като Лудоокия Муди, Виктор Крум, Рита Скийтър и още много други.  Незабравими са сцените с надпреварата между „Бобатон“, „Дурмщранг“ и „Хогуортс“ за купата на Тримагическия турнир.

Повече информация
ISBN 9789542721352
Цветност цветна
Издател Егмонт
Корица твърда
Брой страници 464
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Хари Потър и Огненият бокал - книга 4 (илюстровано издание)
Вашият рейтинг