Количка 0
0,00 лв.

Даровете на Младия пътешественик

От: Анди АндрюсВ „Даровете на младия пътешественик“ ще участвате в битка от Гражданската война в Щатите, ще плавате на кораба „Санта Мария“ към бреговете на неоткритата Америка, ще поговорите с Ане Франк в тайната квартира, където тя се крие от нацистите. Тук заедно с Майкъл Холдър ще разберете, че никоя ситуация не е напълно безнадеждна и че има изход от всяка безизходица. И може би най-важното - че ключът към нашите стремежи и желания се намира в собствените ни ръце. 

НИКОГА НЕ Е ТВЪРДЕ РАНО  ДА СРЕЩНЕШ МЪДРОСТТА

 

Тази книга е адаптация за тийнейджъри на романа „Съкровищата на пътешественика“ от Анди Андрюс. Сюжетът на „Даровете на младия пътешественик“ следва този на оригинала, но тук главен герой е 17-годишният Майкъл Холдър. Безгрижните дни на младежа са прекъснати от серия злощастни обстоятелства, които водят до арест и обвинение в престъпна небрежност. А докато се опитва да оправи нещата се оказва, че това е само началото и ударите на съдбата продължават да се сипят един след друг върху него.

„Къде сбърках?“ „Какво бъдеще има човек като мен?“ „Защо точно аз?“ Когато пуска безпомощно волана на колата си преди поредния завой, Майкъл не предполага, че е сред малцината, избрани да получат отговор.

Повече информация
ISBN 9789543901630
Тегло 0.200000
Цветност черно/бяла
Издател Sky print
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 124
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Даровете на Младия пътешественик
Вашият рейтинг