Количка 0
0,00 лв.

Дъното на басейна

От: Анди Андрюс

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
СКПХР79
14,95 лв.

В „Дъното на басейна“ не става въпрос просто за смяна на гледната точка. Тук ще трябва да забравите за добрите постижения... дори за отличните. 

В „Дъното на басейна“ не става въпрос просто за смяна на гледната точка. Тук ще трябва да забравите за добрите постижения... дори за отличните. Много хора се стремят към отлични постижения и ги реализират. Но когато това стане от кого се отличават? И с какво?Вместо да действате подобно на останалите, можете като единайсетгодишния Кевин Пъркинс да се решите на нещо абсолютно необичайно. Така ще научите:

- Как да се направи по различен начин

- Защо е необходимо да се направи така

- Резлутатите, които ще постигнете, ако и вие го направите

***

Анди Андрюс е роден с дарба на проницател. Той не е бил спортна звезда, но работи с най-успешните спортни отбори в света. Не е военен, но съветва командването на Американските специални сили. Няма бизнес образование, но е консултант на най-големите корпорации в Щатите. 

Бившият клошар Анди Андрюс забелязва неща, които другите хора пропускат. Той вижда отвъд очевидното, отвъд повърхността, отвъд правилното и вярното. Защото посредствените резултати се раждат именно от очевидното, повърхностното и приетото за „правилно“ и „вярно“. Открай време е така.

Повече информация
ISBN 9789543901579
Цветност черно/бяла
Издател Sky print
Корица мека
Брой страници 176
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дъното на басейна
Вашият рейтинг