Количка 0
0,00 лв.

Зулали

От: Нарине Абгарян

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ЛБР924
16,90 лв.
Чуйте само заглавието: „Зулали“ - сякаш пее небето - литературният глас на невероятната Нарине Абгарян отново се извисява все по-красиво

Колкото и да е вездесъщо злото, винаги има светлина.

Това е книга за горчивия и смешен свят на хора, които живеят, без да забелязват времето. На хора, които не се страхуват да летят и знаят да откриват и в трагичното нещо забавно. На хора, които, и да изгубят вяра, не изпадат в отчаяние. На хора, които познават само едно измерение – измерението, където мечтите се сбъдват непременно.
„То животът колко сюжета има, два-три, и толкова, като погледне човек, всички минаваме през едни и същи изпитания, и историите ни и те са еднакви. Еднакви – еднакви, обаче всяка си има свой смисъл.“

Нарине Абгарян е родена в град Берд, Армения. През 1994 г. отива да следва в Москва. Там среща любовта на живота си и остава в Русия. Има външност и ръст на манекенка. В годините на безпаричие работи в чейндж бюро. Започва да пише като блогър. Разказите ѝ са толкова увлекателни и сладкодумни, че с нея веднага се свързват най-престижните издателства. Прочува се първо като детска писателка с автобиографичната поредица „Манюня“.

Вече е издавана във Франция и Прибалтика. През 2016 г. е сред почетните гости на Салона на книгата в Париж. Държи на родовата си история и в книгите си често се връща към своите корени и към тежката участ на Армения. Пише на руски. Обича джаз, филмите на Уди Алън и Алмодовар, картините на Магрит, прозата на Чехов, Маркес и Джон Фаулз, стиховете на Йосиф Бродски.
Повече информация
ISBN 9786197055924
Цветност черно/бяла
Издател Лабиринт
Корица мека
Размери 13х20
Преводач Иван Тотоманов
Брой страници 250
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Зулали
Вашият рейтинг