Количка 0
0,00 лв.

Зомби треска

От: Кристина Улсон

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕРГ016
14,99 лв.

Тайнствен непознат се появява в Елдсала посред нощ. Това е най-горещото лято, което Херберт може да си спомни и осите са навсякъде. 

Тайнствен непознат се появява в Елдсала посред нощ. Това е най-горещото лято, което Херберт може да си спомни и осите са навсякъде. В същото време нещо странно се случва с хората в Елдсала. Ту един, ту друг получава треска и зачервени очи, а Херберт и неговата приятелка Сали са изпълнени със злокобно предчувствие. Ще се случи нещо ужасно! Заедноте търсят подслон в тайното си скривалище, затворената мелница, където никой – нито жив, нито мъртъв – не може да се добере до тях. Или може?

Кристина Улсон е един от най-успешните автори на криминални и детски романи. Нейната поредица за тримата малки герои от крайморското градче Охус – Стъклените деца, Сребърното момче и Каменните ангели – се превърна в огромен читателски успех: наградена, преведена на много езици и продадена в над 120 000 екземпляра. Сега писателката ни въвлича в опасни приключения с новата вълнуваща история, която започва със зомби треска...

Повече информация
ISBN 9786191651016
Цветност черно/бяла
Издател Ергон
Корица мека
Брой страници 176
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Зомби треска
Вашият рейтинг