Количка 0
0,00 лв.

Змей закрилник

От: Симона Панова

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
СИ941
20,00 лв.

Симона Панова извезва своя смайващ дебют с история, в която предания и легенди се преплитат с аромата на липи и вълшебство.

Нека ти разкажа една видинска легенда…

Ако змей залюби мома, тя е обречена. Очите му изпиват силата ѝ, тя започва да линее и скоро умира – без значение дали е обикновена смъртна, или царкиня.

За да се спаси от любовта на змея Пламен, Вида, господарката на Видин, го подлъгва с измама и го вгражда в основите на крепостта си, за да закриля любимия ѝ град завинаги. С последния си дъх младият змей проклина нея и сестрите ѝ никога да не намерят покой.  

В наши дни…

Изминалите хиляда години превръщат Вида в легенда, но проклятието и до днес я държи неотлъчно на поста ѝ. Крепостта, закриляна от Пламен, все още бди над града. Единствено в нощта, бележеща изтичането на хиляда години, змеят има шанс да се освободи, ако друг заеме мястото му…

Завихря се истинска буря, в която змейове, лами и самодиви плетат заговори и интриги, във всяка усмивка се крие предателство, а на карта са заложени животът на смъртните и съдбата на един град, древен като Дунава…

Симона Панова извезва своя смайващ дебют с история, в която предания и легенди се преплитат с аромата на липи и вълшебство.

Повече информация
ISBN 9789542839941
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 336
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Змей закрилник
Вашият рейтинг