Количка 0
0,00 лв.

Злодеянието

От: Стефани Робел

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
КРГ448
22,00 лв.
​Когато любовта се превърне в отрова!

Злодеянието“ е първият ѝ роман на Стефани Робел, който бързо се превръща в международен бестселър, преведен в над двайсет страни и попаднал в краткия списък за дебютна литература на наградите „Едгар Алън По“, „Бари“ и „Макавити“.
Всички познават и обичат Пати Уотс - светицата, посветила живота си на своята болна дъщеря. Горката Роуз Голд е в инвалидна количка, с гола глава и хранителна сонда. Детството ѝ мирише на дезинфектант, а болницата е вторият ѝ дом. Никой не се съмнява в диагнозите, които Пати лекува. Дори самата Роуз Голд.

До деня, в който момичето открива истинската причина за необяснимите си симптоми - собствената ѝ майка я е тровила в продължение на шестнайсет години. Целият живот на Роуз Голд се оказва лъжа.

След като излежава петгодишна присъда заради стореното, Пати излиза на свобода и се връща в малкия си роден град. Там обаче нищо не е същото. Сега майката живее под покрива на дъщеря си заедно с новородения си внук и трябва да следва чужди правила - тези на Роуз Голд.

Възможни ли са промяната и прошката? Роуз Голд сякаш е поела по собствен път и е започнала да се възстановява от отровните грижи на майка си. Но на каква цена?


Тази книга е литературна сензация!"
- "Гардиън"

"Изключителен дебют на Стефани Робел! Двете ѝ героини правят ядрена реакция, която никога няма да забравите."
- Лий Чайлд

***

Стефани Робел е магистър по „Творческо писане“. „Злодеянието“ е първият ѝ роман, който бързо се превръща в международен бестселър, преведен в над двайсет страни и попаднал в краткия списък за дебютна литература на наградите „Едгар Алън По“, „Бари“ и „Макавити“.

Повече информация
ISBN 9786197625448
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Кръг
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 448
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Злодеянието
Вашият рейтинг