Количка

Злодей - книга 1

От: В. Е. Шуаб

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ЕМС054
19,00 лв.
Приятели, превърнали се във врагове, и сестри, обърнали се една срещу друга, изпитват границите на жестокостта в търсене на възмездие в книгата на В. Е. Шуаб, сложила началото на едноименната поредица "Злодеи".
Приятели, превърнали се във врагове, и сестри, обърнали се една срещу друга, изпитват границите на жестокостта в търсене на възмездие в книгата на В. Е. Шуаб, сложила началото на едноименната поредица "Злодеи".

Ели и Виктор са съквартиранти в университета. Брилянтни, арогантни, самотни момчета, разпознали интелекта и амбицията един в друг. Техният споделен изследователски интерес към преживяванията, близки до смъртта, и към свръхспособностите разкрива възможност за интригуващ експеримент - при определени условия и при завишено количество адреналин всеки би могъл да се сдобие със суперсили. Но прилагането на теорията на практика променя живота на момчетата завинаги...

Някога обединявани от амбиция, десет години по-късно Виктор и Ели се намират от двете страни на закона - единият тъкмо е излязъл от затвора, а другият работи съвместно с полицията. Ели, заедно с партньорката си Серина, преследва хора със суперсили, уж предпазвайки света. А единствената мисия на огорчения Виктор и новата му дружка Сидни е отмъщение.

Но кой ще оцелее накрая? И какво всъщност е способно да те превърне в злодей?

Първа част от поредицата "Злодеи" на авторката на бестселъри на "Ню Йорк Таймс" като "Невидимият живот на Ади Лару" и трилогията "Четирите цвята на магията".

"Героите на Шуаб са жизнени и истински, никога не се усещат като прости архетипи. "Злодей" е рядкост - епичен и завладяващ роман. Историята за предателство, себеомраза и оцеляване ще намери място в сърцата не само на феновете на супергерои, а и на тези, които не са ги чували."
- Пъблишърс Уикли

*На книжния пазар от 01.11.2021 г.
Повече информация
ISBN 9789543575084
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Емас
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 376
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Злодей - книга 1
Вашият рейтинг