Количка
Вход

Живот назаем

От: Ерих Мария Ремарк

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
СИ388
16,00 лв.

Роман за страстта, за любовта, за шанса и за търсенето на щастие и на смисъл в живота.

Двама души се надсмиват над смъртта и живеят на пълни обороти, наслаждавайки се на всеки миг. Те изпитват неутолима жажда за живот и са решени да се борят до последно за правото си на щастие.

Лилиан е чаровна и красива, но страда от тежка болест. Вместо да прекара последните си дни в болница обаче, тя иска отново да иде в Париж, да види каналите на Венеция, да се наслаждава на всеки оставащ й миг и да живее на пълни обороти до последно. Може и да умре по време на пътуването, а може и да оцелее, но преди да си отиде, тя иска да получи още един шанс за живот.

Клерфе е автомобилен състезател и предизвиква съдбата всеки път, когато застане зад волана. Когато среща Лилиан, той остава поразен от начина, по който тя смело се смее в лицето на смъртта. И той, също като нея, живее за мига, без да мисли за бъдещето. Двамата тръгват заедно из Европа в търсене на нови преживявания и удоволствия. Един от тях обаче неволно започва да се влюбва в другия. 

 

Живот назаем” е роман за страстта, за любовта, за шанса и за търсенето на щастие и на смисъл в живота. Това е едно вълнуващо пътешествие в дълбините на човешката душа, която е едновременно красива, нелогична, безкрайно сложна и представлява неизчерпаен източник на вдъхновение и сила.

Повече информация
ISBN 9789542825388
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица твърда
Брой страници 376
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Живот назаем
Вашият рейтинг