Количка 0
0,00 лв.

Жената в мен

От: Бритни Спиърс

"Жената в мен" е смела и удивително трогателна история за свободата и славата, майчинството и оцеляването, вярата и надеждата!

През юни 2021 г. целият свят слушаше със затаен дъх, докато Бритни Спиърс говореше на открито съдебно заседание. Възможността да бъде чута - и да сподели своята истина - имаше неоспоримо въздействие, което промени хода на нейния живот, както и живота на още много хора.

"Жената в мен" за първи път разкрива нейното невероятно житейско пътешествие - и вътрешната сила на една от най-големите изпълнителки в историята на поп музиката.

"Жената в мен" е смела и удивително трогателна история за свободата и славата, майчинството и оцеляването, вярата и надеждата!

През юни 2021 г. целият свят слушаше със затаен дъх, докато Бритни Спиърс говореше на открито съдебно заседание. Възможността да бъде чута - и да сподели своята истина - имаше неоспоримо въздействие, което промени хода на нейния живот, както и живота на още много хора. "Жената в мен" за първи път разкрива нейното невероятно житейско пътешествие - и вътрешната сила на една от най-големите изпълнителки в историята на поп музиката.

Написани с неподправена откровеност и хумор, разтърсващите мемоари на Бритни Спиърс осветяват непреходната сила на музиката и любовта и показват колко е важно една жена да разкаже историята си от свое име, така, както я е преживяла. Това се случва сега.

***

Носителката на няколко платинени награди "Грами", поп иконата Бритни Спиърс е една от най-успешните и прочути изпълнителки в музикалната история с над 100 милиона продадени плочи. През 2021 г. тя беше включена в ежегодния списък на списание "Тайм" за 100-те най-влиятелни личности в света. През 2012 г. албумът на Бритни "Затъмнение" ("Blackout") беше добавен в Залата на славата на рокендрола. Тя живее в Лос Анджелис, Калифорния.

Повече информация
ISBN 9786190302407
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 13x20
Брой страници 240
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Жената в мен
Вашият рейтинг