Количка
Вход

Жената на прозореца

От: Ей Джей Фин

В този завладяващ диаболичен трилър, напомнящ за филмите на Хичкок, нищо не е такова, каквото изглежда.

Ана Фокс не е излизала от къщата си повече от 11 месеца. Тя страда от агорафобия и прекарва дните си в пиене на вино, гледане на стари филми и спомени за по-добри времена. Докато шпионира живота на своите съседи, тя става свидетел на престъпление. Дали наистина е видяла това, което си мисли, че е видяла? Дали халюцинира заради алкохола и лекарствата, или нещо зловещо се случва съвсем близо до нея и тя е напълно безпомощна? Кое е истинско и кое – плод на нейното въображение? Докато Анна прави отчаяни опити да нареди разпиления пъзел, в който се е превърнало нейното съзнание, светът й се руши около нея и ужасът започва да прониква в последното й убежище - собствения й дом.

В този завладяващ диаболичен трилър, напомнящ за филмите на Хичкок, нищо не е такова, каквото изглежда.

"Жената на прозореца" дебютира на първо място в класацията за бестселъри на „Ню Йорк таймс“ и остана на тази позиция цели четири седмици. Само за три месеца романът на Ей Джей Фин беше отпечатан в общ тираж от над 1 милион копия в англоезичния свят, а правата за издаване са закупени в 40 страни.

"Фин е създал ноар за новото хилядолетие, изпълнен с пленителни герои, смайващи обрати, красива проза и една разказвачка, с която с удоволствие бих изпила бутилка вино. Или две."

 

Джилиан Флин

Повече информация
ISBN 9789542825593
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Брой страници 440
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Жената на прозореца
Вашият рейтинг