Количка 0
0,00 лв.

Жена в неизвестност

От: Мери Кубика

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
СФП890
22,00 лв.

Нов трилър от авторката на бестселъра "Другата жена"!

Три безследно изчезнали жени, повече от десет безплодни години издирване и улики, които не дават отговори, а будят въпроси. "Жена в неизвестност" ще ви държи в напрежение до самия финал.

Книгата е част от поредицата"Хит трилър".

Първо изчезва младата Шелби Тибоу...

Скоро след това се оказва, че Меридит Дики и дъщеря й Дилайла също са в неизвестност. Следите и на трите се губят на почти едно и също място. И страхът сграбчва в прегръдките си целия квартал. Свързани ли са случаите? След безплодно издирване разследването е изоставено. 

Сега - 11 години по-късно, Дилайла внезапно се появява. 

Всички искат да знаят какво се е случило, къде са другите две жени, защо повече от десетилетие никой не е чул нищо за тях и как така се завръща именно дъщерята на Меридит... Но никой не е готов да се изправи пред истината. 

Новият трилър на Мери Кубика е смразяващо откровение за онези, които не само са готови на всичко, за да погребат истината, а и ревностно стоят на стража до гроба.

Книгата е част от поредицата"Хит трилър".

***

Мери Кубика е бестселър автор на New York Times и USA Today. Работила като учител по история, днес Кубика е посветена на писането. До този момент на английски език са издадени седем нейни романа, а на български – криминалният шедьовър "Другата жена".

Повече информация
ISBN 9786191518890
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател СофтПрес
Корица мека
Художник Радослав Донев
Размери 13x20
Преводач Даня Доганова
Брой страници 352
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Жена в неизвестност
Вашият рейтинг