Количка 0
0,00 лв.

Железен пламък - книга 2 (Четвърто крило)

От: Ребека Ярос

Ездачите на дракони сами създават правилата.

Вършитбата бе едва първият невъзможно труден тест, чиято цел бе да отсее малодушните, недостойните, родените без късмет.

Ездачите на дракони сами създават правилата.

Всички, включително и самата Вайълет Соренгейл, очакват, че първата година във военния колеж "Басгайът" ще им бъде и последната. Вършитбата бе едва първият невъзможно труден тест, чиято цел бе да отсее малодушните, недостойните, родените без късмет.

Сега започват истинските тренировки и изпитания и не е ясно дали Вайълет ще издържи. Обучението не само е изтощително и брутално, но е и преднамерено създадено да закали издръжливостта на ездачите пред лицето на болка отвъд предела на човешкото. А и новият вицекомендант сякаш е приел за лична мисия да докаже на Вайълет точно колко безпомощна е - освен ако не предаде мъжа, когото обича.

Въпреки че е по-слаба и по-крехка от всички останали, Вайълет все пак притежава желязна воля и добре наточено остроумие. Докато командването сякаш е забравило най-важния урок, който се научава в "Басгайът":

Ездачите на дракони сами създават правилата.

Волята за оцеляване обаче няма да ѝ е достатъчна през тази убийствена втора година.

Защото Вайълет знае истинската тайна, скрита в сърцето на "Басгайът" от столетия. И може би нищо, дори и драконовият огън, няма да успее да ги спаси.

Повече информация
ISBN 9789542845546
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Художник Брий Арчър, Фиделия Косева
Размери 16х23
Преводач Мариана Христова
Брой страници 772
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Железен пламък - книга 2 (Четвърто крило)
Вашият рейтинг