Количка

Здрави съдове, или защо са му на човек мускулите

От: Сергей Бубновски

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ЖНБ040
12,00 лв.
​В книгата си доктор Бубновски предлага на читателите уникална система от упражнения за лечение на съдовите заболявания и свързаните с тях проблеми на сърцето и главния мозък (хипертония, тромбофлебит, аритмия, болки в сърцето, атеросклероза, инфаркт и други).
Как е свързана появата на съдовите заболявания със занемаряването на мускулната система? Остеохондрозата и исхемичната болест на сърцето – какво е общото? Защо дори и при правилно хранене се появяват холестеролни плаки в съдовете? Каква е причината за появата на атеросклероза при децата? Какви упражнения нормализират кръвното налягане?
Сергей Бубновски отговаря на тези въпроси в достъпна форма, позовавайки се на своята дългогодишна лекарска практика. Авторът противопоставя простите, но ефективни упражне- ния на свръхупотребата на медикаменти, които се назначават за лечение и терапия.
В книгата се дават препоръки, които помагат да се ориентираме в основните грешки и заблуди по пътя на лечението и оздравяването. Изданието е адресирано към всички, които са заинтересовани за своето здраве и жела- ят да се избавят от медикаментозната зависимост, както и да съхранят активното си дълголетие.
Повече информация
ISBN 9789543762040
Цветност черно/бяла
Издател Жануа
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 199
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Здрави съдове, или защо са му на човек мускулите
Вашият рейтинг