Количка 0
0,00 лв.

Заради неговата целувка - книга 7 (Бриджъртън)

От: Джулия Куин

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ИБС981
17,90 лв.

По романите от поредицата БРИДЖЪРТЪН е заснет едноименният сериал по Netflix, предизвикал сензационен зрителски интерес.

По романите от поредицата БРИДЖЪРТЪН е заснет едноименният сериал по Netflix, предизвикал сензационен зрителски интерес.

Гарет Сейнт Клеър е в затруднено положение. Баща му, който го ненавижда, е решен да пропилее семейните имоти и да не остави никакво наследство на сина си. Единственото, с което Гарет разполага, за да осуети намеренията му, е стар семеен дневник, съдържащ тайни от миналото... и който може да се окаже ключ към бъдещето. Проблемът е, че е написан на италиански – език, който младият мъж не владее. 

Висшето общество е единодушно – няма друга като Хайъсинт Бриджъртън. Тя е дяволски умна, неприлично пряма и според Гарет – най-добре да се внимава, когато се общува с нея. Но в Хайъсинт има нещо пленяващо и очарователно. Освен това тя знае италиански и би могла да му помогне с превода...

И докато Гарет и Хайъсинт разкриват старите тайни, описани в дневника, започват да разбират, че отговорите, които търсят, се крият в тях самите...

***

„Изобилие от блестящо остроумие и незабравими герои.“

- БУКЛИСТ

 

Повече информация
ISBN 9786191573981
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Ибис
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 384
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Заради неговата целувка - книга 7 (Бриджъртън)
Вашият рейтинг