Количка 0
0,00 лв.

Задачи за самостоятелна работа и самопроверка по математика за 4. клас (Просвета)

От: Рени Рангелова, Катя Георгиева

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ППП41925
Раздел: 4-ти клас
4,90 лв.

Помагалото е преработено според изискванията на новата учебна програма. 

Раздел: 4-ти клас

Помагалото за самостоятелна работа и самопроверка по математика за 4. клас е преработено според изискванията на новата учебна програма. То съдържа 9 теми, разработени в два варианта, съобразени с основните раздели на учебното съдържание.  Помагалото допринася за формиране на умения за самооценка и може да се използва както от всеки ученик за самопроверка, така и от учителя за провеждане на самостоятелни работи в клас.

Задачите са категоризирани по трудност чрез мравката, която носи различен брой зрънца, а вдясно на всяка задача е показан броят на точките, с които се оценява правилното решение. Максималният брой точки за всяка тема е 20 и с помощта на приложената скала получените точки лесно се превръщат в цифрова оценка. По този начин се постига коректност при оценяването, учителят е изключително улеснен, а учениците може сами да установят нивото на знанията си.

За бързо успяващите ученици към всяка тема е предложена допълнителна задача с логическа или практическа насоченост, изискваща прилагане на знанията в нестандартни ситуации.

Раздел: 4-ти клас
Повече информация
ISBN 9789540139593
Цветност черно/бяла
Издател Просвета
Корица мека
Брой страници 48
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Задачи за самостоятелна работа и самопроверка по математика за 4. клас (Просвета)
Вашият рейтинг