Количка 0
0,00 лв.

Задачи за самостоятелна работа и самопроверка по математика 1.клас (Просвета)

От: Юлияна Гарчева, Катя Георгиева, Росица Рангелова

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ППП10173
Раздел: 1-ви клас
4,90 лв.

По новата учебна програма 2016 - 2017г

Раздел: 1-ви клас

Новото помагало предлага разнообразни по вид и трудност задачи, логически, занимателни и практически приложими. Те ще улеснят първокласниците при усвояването на математическите знания и умения.
Съдържа 8 теми, разработени в два варианта, за проверка и самопроверка на знанията и уменията на първокласниците, съобразени с основните раздели на учебното съдържание. Входното ниво и следващите две теми са без текст, което ще улесни самостоятелната работа на учениците.
В темите са включени задачи за оцветяване, за свързване, за ограждане, за чертане, за попълване и с избираем отговор. Към всяка самопроверка има и допълнителна задача за онези ученици, които проявяват интерес към математиката, търсят нейното приложение в заобикалящия ни свят и могат да намират нестандартни решения и приложения на наученото.
Задачите са категоризирани по трудност чрез калинката, която има различен брой точици, а вдясно от всяка задача е даден броят на точките, с които се оценява правилното решение. Верните отговори в края на помагалото дават възможност на учениците сами да установят нивото на знанията си.
Помагалото може да се използва както от всеки ученик за самопроверка на наученото, така и от учителя за провеждане на самостоятелна работа в клас.

Раздел: 1-ви клас
Повече информация
ISBN 9789540132822
Цветност черно/бяла
Издател Просвета
Корица мека
Брой страници 44
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Задачи за самостоятелна работа и самопроверка по математика 1.клас (Просвета)
Вашият рейтинг