Количка 0
0,00 лв.

Задачи по математика за бързоуспяващи ученици за 2. клас (Булвест 2000)

От: Мариана Богданова, Мария Темникова, Благовеста Калоянова

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
БОУП2172
Раздел: 2-ри клас
6,00 лв.

 В помагалото са включени задачи по математика за 2. клас, чрез които се надгражда задължителната подготовка, осъществявана чрез учебниците и помагалата към тях.

Раздел: 2-ри клас

Учебното помагало е предназначено за ученици от началния етап на основната образователна степен. В него са включени задачи по математика за 2. клас, чрез които се надгражда задължителната подготовка, осъществявана чрез учебниците и помагалата към тях.
 
Голяма част от задачите в помагалото са нетрадиционни – решаването им изисква съобразителност, досещане, находчивост. Те са разработени така, че дават възможност за осъществяване на пренос на придобитите основни математически знания и умения в необичайни за учениците ситуации, за развитие на творческите им способности.
 
Задачите са групирани и съобразени с темите по математика, изучавани във 2. клас. Включени са и нестандартни задачи – занимателни задачи и задачи шеги, подходящи за голяма група ученици не само от 2. клас.
 
Това разнообразие дава възможност на учениците за изборност при математическите им занимания. След задачите са представени разсъждения, решения, отговори, които да подпомагат решаващите.
 
Структурата на помагалото позволява на работещите с него лесно да се ориентират, да направят самостоятелен подбор на групата и видовете задачи, които са в съответствие с изучавано задължително учебно съдържание, и да ги решават самостоятелно или с помощта на предложените разсъждения, отговори.

Раздел: 2-ри клас
Повече информация
ISBN 9789541813133
Цветност черно/бяла
Издател Булвест 2000
Корица мека
Брой страници 80
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Задачи по математика за бързоуспяващи ученици за 2. клас (Булвест 2000)
Вашият рейтинг