Количка 0
0,00 лв.

Задачи по математика за 4. клас. Упражнения и домашни работи (Просвета)

От: Юлияна Гарчева, Рени Рангелова, Ангелина Манова

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ППП41924
Раздел: 4-ти клас
11,00 лв.

Помагалото е преработено и съобразено с новата учебна програма по математика за 4. клас

Раздел: 4-ти клас

Преработеното съобразно новата учебна програма по математика за 4. клас помагало има за цел да обедини всичко, което е необходимо на ученика за успешното затвърдяване и упражняване на наученото. Предложените в него теми са естествено продължение на уроците от задължителната подготовка – за всеки урок от учебника по математика от комплекта „Чуден свят“ на издателство „Просвета“ в помагалото е разработена една страница с допълнителни задачи. Разнообразието на задачите дава възможност те да се използват успешно в часовете по математика, в следобедните занимания или за самостоятелна работа на четвъртокласниците вкъщи.

 Учебният материал е поднесен в лека и занимателна форма, която провокира интереса и познавателната активност на учениците. С помагалото те ще затвърдят знанията си за естествените числа, ще усъвършенстват уменията си за събиране и изваждане с тях, както и за умножение и деление с едноцифрено и двуцифрено число, ще разширят представите си за геометричните фигури и тела, ще затвърдят и усъвършенстват уменията си за извличане на информация от схеми, таблици и чертежи и за описване на ситуации от заобикалящия свят с математически модел.

Помагалото с упражнения и домашни работи по математика за 4. клас гарантира постигането на очакваните резултати, определени от учебната програма. То дава възможност за проверка на наученото във всеки урок както от учителите, така и от родителите.

Раздел: 4-ти клас
Повече информация
ISBN 9789540139562
Цветност черно/бяла
Издател Просвета
Корица мека
Брой страници 140
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Задачи по математика за 4. клас. Упражнения и домашни работи (Просвета)
Вашият рейтинг