Количка
Вход

Забранете тази книга

От: Алън Грац

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
СФТ229
14,99 лв.

Всичко започва от едно празно място на рафта в училищната библиотека. Мястото, на което обикновено стои любимият роман на Ейми Ан.

"Читателите, библиотекарите и всички оспорвани книги си имат нов герой! Изправете се и ръкопляскайте, любители на книгите! Това е за вас."

Кати Апълт, носител на медала „Нюбъри”

 

 Всичко започва от едно празно място на рафта в училищната библиотека. Мястото, на което обикновено стои любимият роман на Ейми Ан. Книгата не е взета от друг ученик. Любимата книга на Ейми Ан е забранена. И не е само тя. В библиотеката се появяват списъци с „неподходящи за учениците” книги и броят на забранените заглавия продължава да расте. 

Обикновено мълчалива и нерешителна, този път Ейми Ан решава да действа и основава тайна библиотека на забранените книги в своето шкафче. 

Но дали тайната е добър начин да защитиш онова, което обичаш? Скоро Ейми Ан се изправя не само срещу загрижените възрастни, забранили книгите в библиотеката, а и срещу собствените си грешни избори и страхове. С подкрепата на приятелите си тя има един-единствен избор – да докаже, че всеки има силата да предизвика промяна, дори да е само хлапе. „Забранете тази книга” е изключителен роман и заслужава запазено място на лавиците на всяка библиотека в мултивселената! 

Лорън Миракъл, автор на бестселър поредицата Internet Girls

Повече информация
ISBN 9786191514229
Цветност черно/бяла
Издател СофтПрес
Корица мека
Брой страници 240
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Забранете тази книга
Вашият рейтинг