Количка 0
0,00 лв.

За мишките и хората

От: Джон Стайнбек

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ККК0689
16,00 лв.

"За мишките и хората" (1937) се радва на голям успех още с появата си. Това е невероятно затрогващ разказ за сложната спойка между двама мигриращи селскостопански работници - Джордж Милтън и Лени Смол. Те пътуват от ферма на ферма в търсене на временна работа и мечтаят един ден да си имат собствена ферма.

"За мишките и хората" (1937) се радва на голям успех още с появата си. Това е невероятно затрогващ разказ за сложната спойка между двама мигриращи селскостопански работници - Джордж Милтън и Лени Смол. Те пътуват от ферма на ферма в търсене на временна работа и мечтаят един ден да си имат собствена ферма. Лени е едър и тромав, умствено изостанал мъж, който по детски се радва на всичко пухкаво и меко. Джордж бащински го закриля и внимава Лени да не направи някоя беля поради извънредно голямата си физическа сила, която не умее да контролира...

Настоящата поредица се характеризира с изискан класически дизайн и безупречно оформление, дело на художника Иво Рафаилов. Между луксозните твърди корици се подвизават най-значимите и представителни за белетристичната вселена на автора работи.

Повече информация
ISBN 9786190210689
Тегло 0.250000
Цветност черно/бяла
Издател Колибри
Корица твърда
Художник Иво Рафаилов
Размери 13х20
Преводач Тодор Вълчев
Брой страници 108
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:За мишките и хората
Вашият рейтинг