Количка
Вход

За Астрологията

От: Иван Станчев

В тази книга е представен уникалният подход на Иван Станчев към астрологията.

В тази книга е представен уникалният подход на Иван Станчев към астрологията.

Като математик и човек с независим, оригинален и критичен ум, Иван поставя астрологията на научна основа, като оспорва разбирания, които не издържат на проверката на реалността и логиката, и добавя нови, по-рационални от негова гледна точка концепции.

Тази книга не е учебник по астрология, а по-скоро е сборник от текстове, лични ръкописи и бележки, повечето от които са непубликувани досега. За любителите на астрологията няма да представлява трудност да усетят дълбоката мъдрост и научната коректност на разсъжденията на автора. Прекалено краткият житейски път на Иван попречи много от идеите му да се доразвият, много от концепциите да се наложат, много от проектите да се осъществят. Но въпреки това, приносът му към астрологията е забележителен.

Книгата съдържа и някои забавни текстове, които освен закачливо намигване показват и възможностите за прилагане на астрологичните познания в ежедневието ни. Спомените на приятелите за Иван в последната част на книгата хвърлят светлина върху личността му - ярка, харизматична, провокативна и незабравима. Тази книга е за хора като Иван - с критичен ум и голямо сърце.

- Оксана Хорват-Станчева

Повече информация
ISBN 9786197120776
Цветност черно/бяла
Издател Smart books
Корица мека
Брой страници 360
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:За Астрологията
Вашият рейтинг