Количка
Вход

WordPress: Бързо ръководство

От: Джесика Нюман Бек, Мат Бек

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
АЛСК27
18,00 лв.

Сега можете да се сгушите с тази книга и да научите най-важните функции на WordPress на мобилно устройство по ваш избор.

Има два начина за учене! Сега можете да се сгушите с тази книга и да научите най-важните функции на WordPress на мобилно устройство по ваш избор.

Стегнатите стъпки и обяснения ви позволяват да навлезете в нещата за нула време. Без значение дали сте новаци в работата с WordPress или опитни ветерани, тази книга ще ви научи на всички основни неща за WordPress, които трябва да знаете, за да създадете блог, и на ключови нови функции - от добавяне на съдържание, импортиране от друг блог на WordPress до използване на персонализирани теми, за да правите промени бързо и лесно. И на много още! Посетете уеб сайта към книгата на www.wpvisualquickstart.com, за да изтеглите примерната тема, образците за кода и да получите допълнителни файлове с шаблони.

***

Джесика Нюман Бек е писател, редактор и уеб дизайнер. Тя е управляващ партньор в CouldBe Studios, агенция по уеб дизайн, ориентирана към малкия бизнес, намираща се в Портланд, Орегон, която специализира в сайтове на Shopify и WordPress.

Мат Бек е бизнес партньор на Джесика в CouldBe Studios, дизайнер и разработчик с PHP/MySQL. Неговият опит в IT и MIS включва много занимания с дизайн и персонализиране на WordPress.

Повече информация
ISBN 9789546563323
Цветност черно/бяла
Издател АлексСофт
Корица мека
Брой страници 268
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:WordPress: Бързо ръководство
Вашият рейтинг