Количка 0
0,00 лв.

Всички сме злодеи

От: М. Л. Рио

„Актьорите по природа са избухливи – алхимични създания, съставени от възпламенителни елементи: емоция, его и завист. Ако ги нагрееш и смесиш, понякога получаваш злато. А друг път бедствие."

 

„Актьорите по природа са избухливи – алхимични създания, съставени от възпламенителни елементи: емоция, его и завист. Ако ги нагрееш и смесиш, понякога получаваш злато. А друг път бедствие.”

Оливър Маркс е излежал десетгодишната си присъда за убийство, което може, а може и да не е извършил. Детектив Колбърн, човекът, който го е вкарал зад решетките, се среща с него извън затвора, за да научи най-после истината за драматичните събития, разиграли се преди едно десетилетие.

Тогава Оливър заедно с още шестима свои колеги е студент последна година по актьорско майсторство в престижната академия „Делъкър“. Освен класическа атмосфера елитният колеж има и своите странни, драматични традиции – на сцената му се играе само Шекспир, а подвързаните с кожа томове в библиотеката си правят компания с жестока амбиция и свирепа конкуренция.

Впримчени в магията на сцената, седмината играят едни и същи роли както под светлината на прожекторите, така и в живота – герой, злодей, тиранин, изкусителка, девица, статист…

Но когато промяна в кастинга нарушава крехката хармония и поддържащите актьори узурпират аплодисментите, пиесата, в която тиранинът загива от ръката на най-близките си, прелива опасно близо в истинския живот и един от тях осъмва мъртъв.

Останалите ще се изправят срещу най-голямото актьорско предизвикателство – да убедят полицията, че са невинни.

Повече информация
ISBN 9789542839026
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 416
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Всички сме злодеи
Вашият рейтинг