Количка 0
0,00 лв.

Всички шепнещи кости

От: А. Г. Слейтър

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
СИ927
20,00 лв.

Някога, много отдавна, семейството на Мирен О’Мали натрупало несметни богатства благодарение на сделка с морския народ. Корабите на рода О’Мали прекосявали морската шир, недокоснати от бури и чудовища и сподиряни винаги от попътен вятър. Завръщали се в малкото пристанище на родния си град с трюмове, натежали от подправки и коприна. Среброто преливало от семейните ковчези, а родът грижливо пазел зловещата тайна какво получавало морето в замяна на тяхното благоденствие. Но от години родът не е в състояние да изпълни своята част от уговорката и запада. Корабите потъват, ковчезите са празни и дори името О’Мали е напът да изчезне.

Омагьосваща история за мрачни семейни тайни, магия и вещици, митични и морски създания; за силни жени и за мъжете, които се опитват да им налагат волята си и губят живота си.

„Всички води по света са свързани."

Някога, много отдавна, семейството на Мирен О’Мали натрупало несметни богатства благодарение на сделка с морския народ. Корабите на рода О’Мали прекосявали морската шир, недокоснати от бури и чудовища и сподиряни винаги от попътен вятър. Завръщали се в малкото пристанище на родния си град с трюмове, натежали от подправки и коприна. Среброто преливало от семейните ковчези, а родът грижливо пазел зловещата тайна какво получавало морето в замяна на тяхното благоденствие.

„Една тайна рядко остава такава, ако бъде споделена.“

Но от години родът не е в състояние да изпълни своята част от уговорката и запада. Корабите потъват, ковчезите са празни и дори името О’Мали е напът да изчезне. Мирен знае, че когато това се случи, най-после ще бъде свободна да напусне старото разпадащо се имение и малкия морски град и да потърси мястото си в света.

Последната истинска О’Мали обаче – баба ѝ Ифа – е решена да възстанови славата на рода им, дори да се наложи единствената ѝ внучка да плати цената.

„Затрогваща и красива, това е мрачната готическа приказка, която чакахте.

***

„Всички шепнещи кости“ показва Слейтър в цялата ѝ мрачна прелест. Не я пропускайте!“
- Кристофър Голдън, автор на бестселърите на „Ню Йорк Таймс“ Арарат и Red Hands

Повече информация
ISBN 9789542839927
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Художник Фиделия Косева
Размери 14х21
Преводач Десислава Сивилова
Брой страници 384
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Всички шепнещи кости
Вашият рейтинг