Количка 0
0,00 лв.

Всички опасни неща

От: Стейси Уилингам

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕРА292
17,99 лв.

Най-добрият начин да контролираш някого, е да посееш идея в ума му и да го накараш да повярва, че е негова.

Най-добрият начин да контролираш някого, е да посееш идея в ума му и да го накараш да повярва, че е негова.

През изминалата година Изабел Дрейк неуморно търси сина си. Готова е на всичко, за да получи дори и малко информация. В отчаянието си решава да участва в популярен подкаст, чрез който да продължи да напомня на хората, че все още търси, че не се е отказала.

Мейсън изчезва от дома им през нощта, докато двамата със съпруга ѝ спят в съседната стая. Без взлом, без звук, без следа. Полицията бързо се отказва, съпругът ѝ поставя ново начало в живота си и изглежда, че Изабел е единствената, която не може да продължи напред. Тя почти не спи, преглежда стотици форуми с надеждата да намери изгубен свидетел, изстинала следа или дори идея накъде да се насочи.

По време на подкаста обаче изплуват спомени от миналото на Изабел, които дават съвсем нова перспектива на нейното търсене. Тя започва да поставя под съмнение спомените си от онази нощ, да открива неподозирани връзки и разбира, че не може да има доверие на никого… дори на себе си.

След абсолютния фурор, който предизвиква дебютният ѝ роман „Проблясък в мрака“, Стейси Уилингам отново впечатлява с изящен стил, заплетен сюжет и завладяваща атмосфера. „Всички опасни неща“ е отличен като „Избор на редактора“ в Амазон и бързо покорява класациите.

Повече информация
ISBN 9789543897292
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Ера
Корица мека
Художник Мира Минкова
Размери 13х20
Преводач Емилия Карастойчева
Брой страници 296
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Всички опасни неща
Вашият рейтинг