Количка 0
0,00 лв.

Време на поражения - книга 2 (Пръв сред римляните)

От: Колийн Маккълоу

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ПЯКП02
20,00 лв.

Сага за велики събития и за фатални човешки слабости, населена с незабравими мъже и жени – воини и сенатори, любовници и съпруги, високопоставени личности и хора от народа, – на които Колийн Макълоу вдъхва нов живот. 

Сага за велики събития и за фатални човешки слабости, населена с незабравими мъже и жени – воини и сенатори, любовници и съпруги, високопоставени личности и хора от народа, – на които Колийн Макълоу вдъхва нов живот. Водовъртеж от зрелища, страсти, великолепие, хаос: всички те – олицетворение на Древния Рим.

Това е историята на Гай Марий – плебей и новобогаташ, жаден за власт, – и на Луций Сула – патриций до мозъка на костите си, но без пукната пара. Тяхната безскрупулност и смелост ще промени из основи Римската република, вече разкъсвана от противоречия и заплахи срещу териториалната ѝ цялост.

"Време на поражения" разказва за безкомпромисната борба за власт между знатните римляни, от която се възползват нашествениците германи, жадни за завладяване на нови територии. Римските легиони претърпяват поражение, ала това не е краят на империята…

Повече информация
ISBN 9789544094119
Цветност черно/бяла
Издател Плеяда
Корица мека
Брой страници 372
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Време на поражения - книга 2 (Пръв сред римляните)
Вашият рейтинг