Количка 0
0,00 лв.

Вой

От: Александър Скалд

Ловджийката Катя и екологът Атанас водят борба срещу бракониерството. След отвличането на вълчица от Врачанския Балкан започват разследване на престъпна организация, занимаваща се с незаконни кучешки боеве. В това приключение се опознават и сближават, но постепенно разбират, че и двамата крият мрак, който ги е пречупил непоправимо. А някъде из планината броди една легенда. Легенда за огромен черен вълк, който от години се изплъзва дори на най-опитните ловци. Както всички вълци и този носи име на звезда – Ахернар.

Ловджийката Катя и екологът Атанас водят борба срещу бракониерството. След отвличането на вълчица от Врачанския Балкан започват разследване на престъпна организация, занимаваща се с незаконни кучешки боеве. В това приключение се опознават и сближават, но постепенно разбират, че и двамата крият мрак, който ги е пречупил непоправимо.

А някъде из планината броди една легенда. Легенда за огромен черен вълк, който от години се изплъзва дори на най-опитните ловци. Както всички вълци и този носи име на звезда – Ахернар. В стремежа да събере разбитата си глутница, той ще се сблъска с прокълнати врагове, духове на стари другари и съдба, отредена единствено на силните. Волята на Великата Майка е Ахернар да се превърне в повече от водач на малка глутница.

Времето изтича. Спасението е далеч. Воят се издига все по-силно. Чуваш ли го?

"Вой" е дебютен роман на еколога Александър Петров, който твори под псевдонима Александър Скалд. Освен настоящата книга, той е автор и на научно-популярни статии за списание "8", както и водещ на предаването за българската природа "Пъдпъдък дейли".

Повече информация
ISBN 9786197736236
Тегло 0.350000
Производител Издателство "Ерове"
Цветност черно/бяла
Корица мека
Художник Ханко Седефчев
Размери 13x20
Брой страници 402
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Вой
Вашият рейтинг