Количка 0
0,00 лв.

Висок залог

От: Даниел Стийл

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ББ561
16,99 лв.

В този увлекателен роман Даниел Стийл разказва за пет жени, направили висок залог за успех в кариерата си в бутикова литературна и филмова агенция в Ню Йорк.

В този увлекателен роман Даниел Стийл разказва за пет жени, направили висок залог за успех в кариерата си в бутикова литературна и филмова агенция в Ню Йорк.

Джейн Адисън е млада, умна и амбициозна и току-що е започнала работа в престижната агенция „Флетчър и Бенсън“. Нейната шефка Хейли Уест е отдадена на работата за сметка на хаоса и проблемите в личния си живот след преждевременната смърт на съпруга ѝ, който я оставя с три малки деца. Там е и Франсин Ривърс, суровата на вид, безупречна директорка на литературния отдел, която също отглежда сама двете си деца след горчив развод и финансови затруднения, от които се е измъкнала с цената на непоносима жертва.

В сравнение с тях Али Мур изглежда има всичко. Тя се наслаждава на успеха и обожава да работи с талантливите актьори, които представлява, докато не започва страстна връзка с един от звездните си клиенти и така кариерата ѝ е заложена на карта. А Мериуедър Джоунс, финансовата директорка, сякаш има съвършения брак, докато ревността на нейния съпруг заради кариерата ѝ не заплашва да срине щастието ѝ.

Новата служителка Джейн бързо открива, че зад вратите на престижната агенция витаят мрачни тайни. Тя има най-малко власт, но е най-непримирима и се хвърля се в дръзка битка, чиито последици ще преобърнат живота на всички.

 

Повече информация
ISBN 9786190301561
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 256
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Висок залог
Вашият рейтинг