Количка

Великото зануляване

От: Улрих Мис

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ИЗ0262
17,90 лв.
Корона кризата го направи съвсем очевидно: още в началото на 2020 г. фасадата на западните демокрации се пропука. При овладяването на пандемията управляващите прибегнаха почти без изключение до откровено авторитарни методи, а тяхното прилагане прерасна в заговор на световния елит, който засенчи всяка „теория на конспирацията“. 
​Корона кризата го направи съвсем очевидно: още в началото на 2020 г. фасадата на западните демокрации се пропука. При овладяването на пандемията управляващите прибегнаха почти без изключение до откровено авторитарни методи, а тяхното прилагане прерасна в заговор на световния елит, който засенчи всяка „теория на конспирацията“. 

Нищо не е разкривало с такава яснота истинската функция на бюрократичната държава, както въпросната криза. Улрих Мис предоставя думата на международни експерти от различни области. Те разглеждат от различни ъгли „новото нормално“, което глобалистите от финансовия свят и Световния икономически форум са предвидили за човечеството: един дигитализиран, контролиран, трансхуманен и напълно обезчовечен свят. Необходимо е да задълбочим своя анализ и да използваме всяко знание като оръжие за съпротива.

***

Улрих Мис, роден през 1951 г., е социолог и политолог. Областите, в които работи, включват: критика на капитализма, упадъка на демокрацията, екологията, антимилитаризма. Последната му публикация е „Мегаманипулация“, Франкфурт 2020 г. Пише за медиите „Рубикон“, „КенФМ“ и е член на редакционната колегия на седмичника „Демократична съпротива“.

Повече информация
ISBN 9786190110262
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Катехон (Изток-Запад)
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 494
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Великото зануляване
Вашият рейтинг