Количка 0
0,00 лв.

Възмездие

От: Крис Картър

По време на рутинна аутопсия д-р Каролин Хоув открива озадачаващи несъответствия. Очевидно е, че жертвата е загинала в пътен инцидент. Но резултатите показват нещо съвсем различно и толкова тревожно, че тя се обажда на детектив Робърт Хънтър от отдел „Свръхтежки убийства“.

Възмездие

Автор: Крис Картър

По време на рутинна аутопсия д-р Каролин Хоув открива озадачаващи несъответствияОчевидно е, че жертвата е загинала в пътен инцидент. Но резултатите показват нещо съвсем различно и толкова тревожно, че тя се обажда на детектив Робърт Хънтър от отдел „Свръхтежки убийства“. Никой не подозира, че откритието на д-р Хоув е само върхът на айсберга и ще отведе Хънтър и Гарсия по следите на хитър и потаен убиец, за чието съществуване никой дори не подозира. Убиец, който винаги е действал под радара, умело прикривайки всяко зловещо убийство като инцидент…

Той няма да спре – освен ако Хънтър и Гарсия не успеят да стигнат до него. Но как да разследваш, когато няма жертви, няма местопрестъпление, няма мотив?

Как да спреш убиец, чието съществуване никой не може да докаже?

Крис Картър освен даровит писател, е и умел познавач на човешката психика и престъпна природа. Той е автор на редица бестселъри, покорили почитателите на трилър жанра по целия свят.

 

 

Повече информация
ISBN 9789543897933
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Ера
Корица мека
Размери 13x20
Брой страници 376
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Възмездие
Вашият рейтинг