Количка

Вътрешните учения на философиите и религиите на Индия

От: Йоги Рамачарака

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
АРА5210
20,00 лв.
Това брилянтно изследване на Йоги Рамачарака ще ви запознае с Вътрешните учения на философиите и религиите на Индия. 
Това брилянтно изследване на Йоги Рамачарака ще ви запознае с Вътрешните учения на философиите и религиите на Индия. Неповторимото перо на автора разкрива древния произход на тези учения и основата, която поставят техните създатели за цялостното развитие на индийската и световната мисъл. За да познаеш в дълбочина тези основополагащи учения, трябва да имаш душа на индиец, казва авторът, и споделя, че душите на древните Мъдреци са се преродили във великите мислители и философи по цял свят.

Тук Йоги Рамачарака представя задълбочено проучване на водещите духовни учения в Индия. Той разглежда системите на Санкхя и Веданта, Йога системата на Патанджали, будизма и суфизма, основните религии на Индия и Ведите.

Тази книга може да бъде основно четиво и истинско откровение за всеки напреднал ученик, поел по Пътя на личното себеосъществяване.

"Истината е Духът, мъдростта и разумът, доброто, любовта и животът. Нека посланието на Истината да достигне дълбоко във вашето съзнание и от него във вас да разцъфти славното растение на Духа!"
-Йоги Рамачарака
Повече информация
ISBN 9789546265210
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Аратрон
Корица мека
Размери 13х19
Брой страници 400
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Вътрешните учения на философиите и религиите на Индия
Вашият рейтинг