Количка

В очакване на сряда

От: Ники Френч

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
АМГХТ03
19,95 лв.

Третата книга от поредицата психологически трилъри на Ники Френч, ще ви шокира с още мистериозни престъпления и разтърсващи обрати.

Сряда – идеален ден за любовна среща... или за убийство.

След като едва оцелява след жестоко нападение, психотерапевтът Фрида Клайн се опитва да се възстанови и да поеме контрол над живота си. Точно тогава обаче тя отново се оказва свързана с поредното тежко престъпление.

Когато тялото на Рут Ленъкс, обичана съпруга и майка на три деца, е открито в дома ѝ, инспектор Карлсън се опитва да разбере кой би имал мотив за бруталното убийство, а най-подходящият помощник в разследването е именно Клайн. 

Изреченото от пациент по време на сеанс провокира Фрида да потърси неочаквани връзки, а пътеката, по която тръгва, я отвежда в тъмните кътчета на собствения ѝ ум, откъдето няма връщане назад.

 
„В очакване на сряда“, третата книга от поредицата психологически трилъри на Ники Френч, ще ви шокира с още мистериозни престъпления и разтърсващи обрати. Подгответе се, защото краят ще ви остави без дъх. А той всъщност е само началото...
„Изпълнена с тъмна психология и напрежение... опъваща нервите и пристрастяваща.“

Daily Express

Повече информация
ISBN 9789549696905
Цветност черно/бяла
Издател AMG Publishing
Корица мека
Брой страници 616
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:В очакване на сряда
Вашият рейтинг