Количка 0
0,00 лв.

Вълнуващата история на Меган и Хари

От: Лейди Колин Кембъл

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
КРГ776
27,90 лв.

Истинската история на Меган и Хари, разказана от кралската биографка лейди Колин Кембъл!

Истинската история на Меган и Хари, разказана от кралската биографка лейди Колин Кембъл!

Една от най-противоречивите двойки на новия елит, Меган и Хари се превръщат в модерни герои на приказката за красивия принц и неговата избраница в живота. Кралският двор не е срещал подобен бунт от времето на лейди Даяна, но дали младата Маркъл е достойна да поеме щафетата от най-обичаната принцеса, която съвремието помни?

Благодарение на близките си връзки с Бъкингамския дворец авторката на тази книга, лейди Колин Кембъл, успешно разплита историята на младото семейство Съсекс, проследявайки детайлно живота им преди и след тяхното запознанство. „Вълнуващата история на Меган и Хари“ разказва за настоящия елит и предоставя на читателите рядко достъпна картина на обострените отношения в кралската фамилия – но и извън нея. Защото историята на Меган и Хари не е само сблъсък между поколения, а и между две култури, които делят общ език, но чието възприемане на света е коренно различно.

Кралските особи, които се отказват от титлите си, но продължават да претендират с потеклото си, поставят прецедент в историята. Приказката им, по-непредвидима от всякога, тепърва ще се пише, но няма как да разберем следващата глава, ако не сме прочели първите – кои са Меган и Хари и как миналото им ги е превърнало в хората, които са днес.

 

Повече информация
ISBN 9786197625776
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Кръг
Корица твърда
Размери 16х23
Брой страници 400
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Вълнуващата история на Меган и Хари
Вашият рейтинг