Количка 0
0,00 лв.

Усъвършенстваният Монтесори метод. Том 2

От: Мария Монтесори

​Книгата „Усъвършенстваният Монтесори метод“ е безценна за практическото приложение на една от най-успешните и доказали ефективността си образователни системи в света. Изданието е съобразено с особеностите на българския език, така че да бъде максимално полезно на българските Монтесори педагози и родители.
​Вторият том на „Усъвършенстваният Монтесори метод“ разглежда фундаментални области на обучението с акцент върху практическите му аспекти и е продължение на разсъжденията, изложени в първи том. Книгата е безценна за практическото приложение на една от най-успешните и доказали ефективността си образователни системи в света. Тя запознава читателя с материалите и методите, които д-р Монтесори е създала специално за обучаването на по-големи деца (до 12 годишна възраст).

Отделните раздели на книгата са фокусирани върху различни предмети - граматика, четене, аритметика, геометрия, изобразително изкуство, музика. Ще откриете как специфичните Монтесори материали будят естественото любопитство на детето и го водят стъпка по стъпка към детайлното овладяване на онези умения, нужни му за обучението в началното училище.

Изданието е съобразено с особеностите на българския език, така че да бъде максимално полезно на българските Монтесори педагози и родители.
Повече информация
ISBN 9786197586008
Тегло 0.420000
Цветност цветна
Издател Асеневци
Корица мека
Размери 14х22
Брой страници 464
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Усъвършенстваният Монтесори метод. Том 2
Вашият рейтинг