Количка

Украси за торти

От: Шейла Лампкин

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
КГМ105
19,90 лв.

Създайте прекрасни украсени торти, толкова красиви, та да ви е жал да ги срежете и изядете.

Създайте прекрасни украсени торти, толкова красиви, та да ви е жал да ги срежете и изядете. Предлагаме ви повече от 150 съвсем лесни идеи за фигурки – има забавни, подходящи за изкусителните сладки за чай, но и наистина шикозни и елегантни композиции за сложните празнични торти.

- Всяко предложение включва шаблон, който лесно може да бъде увеличен или намален. Инструментите и материалите са показани с илюстрации, инструкциите следват стъпка по стъпка, а ще откриете и предложения за съчетаване на фигурките с други мотиви. Да не забравяме и страхотните фотографии на завършената украса.

- Уводната част показва всички основни техники, които ще са ви необходими – как да пренесете фигурката от картинката върху материала и как да ползвате боите. Ще видите съвети при работата с фондан, както и лесни рецепти за основните торти и за някои прекрасни глазури.

- Може да приготвите сами тортата или да превърнете вече готов сладкиш в нещо наистина специално – изберете си фигурки на животни или растения, или се спрете на по-артистичните празнични и сезонни мотиви. Ще откриете и новаторски идеи, различни текстури и повърхности за торти, както и цифри и букви.

Повече информация
ISBN 9789548432566
Цветност цветна
Издател Книгомания
Корица твърда
Брой страници 256
Дата на издаване 2013 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Украси за торти
Вашият рейтинг