Количка 0
0,00 лв.

Учебно помагало по математика за избираемите учебни часове за 3. клас (Рива)

От: Минка Кирилова, Любка Алексиева

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
РВУП3183
5,50 лв.

Учебното помагало е предвидено за избираемите учебни часове по математика, но може да се използват и в задължителните учебни часове по предмета за осъществяване на диференциран подход в работата на учениците. Подходящо е и за подпомагане на самостоятелната им работа в рамките на уроците или самоподготовката им при целодневна организация на учебния процес. Помагалото представя по една тема за всяка учебна седмица, в съответствие с новата учебна програма. В него са включени разнообразни задачи с числата и действията с тях; задачи за разбиране на геометричното учебно съдържание, както и на мерните единици, които се изучват в трети клас. Акцент в помагалото се поставя върху практическата работа със занимателни елементи и творческата работа.

Учебното помагало е предвидено за избираемите учебни часове по математика, но може да се използват и в задължителните учебни часове по предмета за осъществяване на диференциран подход в работата на учениците. Подходящо е и за подпомагане на самостоятелната им работа в рамките на уроците или самоподготовката им при целодневна организация на учебния процес.

Помагалото представя по една тема за всяка учебна седмица, в съответствие с новата учебна програма. В него са включени разнообразни задачи с числата и действията с тях; задачи за разбиране на геометричното учебно съдържание, както и на мерните единици, които се изучват в трети клас.

Акцент в помагалото се поставя върху практическата работа със занимателни елементи и творческата работа.

 

Повече информация
ISBN 9786192250867
Тегло 0.100000
Цветност черно/бяла
Издател Рива
Корица мека
Размери 21х29
Брой страници 36
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Учебно помагало по математика за избираемите учебни часове за 3. клас (Рива)
Вашият рейтинг