Количка 0
0,00 лв.

Учебно помагало по математика за избираемите учебни часове за 2. клас (Рива)

От: Минка Кирилова, Любка Алексиева

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
РВУП2173
5,50 лв.

Учебното помагало е предвидено за избираемите учебни часове по математика във втори клас, но може да се използва и в задължителните учебни часове по предмета. Подходящо е за осъществяване на диференциран подход в класната и в домашната работа на учениците, както и за подпомагане на самостоятелната им работа в рамките на уроците или самоподготовката им при целодневна организация на учебния процес. Помагалото представя по една тема за всяка учебна седмица – общо 32 теми, съответстващи на новата учебна програма. В тях са включени разнообразни задачи за запознаване с числата до 100, с действията събиране и изваждане с тях, с табличното умножение и деление; за разбиране на геометричното учебно съдържание, както и на мерните единици, които се изучват във втори клас. Акцент в помагалото се поставя върху практическата работа със занимателни елементи и творческата работа.

Учебното помагало е предвидено за избираемите учебни часове по математика във втори клас, но може да се използва и в задължителните учебни часове по предмета. Подходящо е за осъществяване на диференциран подход в класната и в домашната работа на учениците, както и за подпомагане на самостоятелната им работа в рамките на уроците или самоподготовката им при целодневна организация на учебния процес.

Помагалото представя по една тема за всяка учебна седмица – общо 32 теми, съответстващи на новата учебна програма. В тях са включени разнообразни задачи за запознаване с числата до 100, с действията събиране и изваждане с тях, с табличното умножение и деление; за разбиране на геометричното учебно съдържание, както и на мерните единици, които се изучват във втори клас. Акцент в помагалото се поставя върху практическата работа със занимателни елементи и творческата работа.

Повече информация
ISBN 9786192250614
Тегло 0.100000
Цветност черно/бяла
Издател Рива
Корица мека
Размери 21x28
Брой страници 36
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Учебно помагало по математика за избираемите учебни часове за 2. клас (Рива)
Вашият рейтинг