Количка 0
0,00 лв.

Учебник по Музика за 9. клас (Булвест 2000)

От: Елисавета Вълчинова-Чендова, Иванка Влаева-Стоянова, Ваня Ангелска

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
БОУ91881
8,00 лв.

Учебникът представя на достъпен за учениците стил синтезирано и интересно сложния свят на музиката. Новите знания са поднесенинадграждащо и диалогично върху знанията от предходните години. Текстовете, посветени на исторически и културни процеси, на стилови и естетически характеристики в музиката на ХХ век и най-съвременни знакови явления, на ярки творци и изпълнителски състави, са илюстрирани със специално подбран снимков материал и ярки музикални примери. Присъстват музикални творби за възприемане от различни стилове и композиторски школи, тясно обвързани с овладяване на музикалното съдържание, предвидено към всяка от темите.

Изданието е актуално за новата учебна програма 2023/2024 г.

Изданието е съвместимо с настоящата учебна програма. Учебникът е одобрен от МОН.

Учебникът представя на достъпен за учениците стил синтезирано и интересно сложния свят на музиката. Новите знания са поднесенинадграждащо и диалогично върху знанията от предходните години.Създадена е възможност за индивидуален подход към различните дейности в урока в зависимост от нивото на учениците.

Текстовете, посветени на исторически и културни процеси, на стилови и естетически характеристики в музиката на ХХ век и най-съвременни знакови явления, на ярки творци и изпълнителски състави, са илюстрирани със специално подбран снимков материал и ярки музикални примери. Присъстват музикални творби за възприемане от различни стилове и композиторски школи, тясно обвързани с овладяване на музикалното съдържание, предвидено към всяка от темите.

Графичното оформление разкрива многообразието в т.нар. класически художествени концертни практики и в различните явления в популярната музика.

Учебникът предлага отлични възможности за реализация на междупредметни връзки и за творческо преподаване на учителите по музика за 9. клас.

Изданието е актуално за новата учебна програма 2023/2024 г.

Повече информация
ISBN 9789541812464
Тегло 0.150000
Цветност цветна
Издател Булвест 2000
Корица мека
Размери 21x28
Брой страници 56 - гланцирани
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Учебник по Музика за 9. клас (Булвест 2000)
Вашият рейтинг