Количка 0
0,00 лв.

Убийство на улица "Дюма"

От: М. Л. Лонгуърт

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕРА359
15,99 лв.

Провансалски мистерии с Антоан Верлак

Заплетени престъпления сред очарователната атмосфера на Южна Франция!

Деканът на Богословския факултет е намерен мъртъв в кабинета си. По-рано същата вечер той е трябвало да посочи кой ще заеме неговото място с всички облаги, произтичащи от позицията, и кой ще получи изключително престижна стипендия. Списъкът с враговете на професора е внушителен. Съдия-следователят Антоан Верлак поема разследването. Инстинктите му нашепват, че извършителят не е член на университетската общност. С помощта на Марин Боне, Верлак преобръща Прованс, за да открие, че академичните среди далеч не са толкова спокойни, а под повърхността кипят гибелни копнежи.

Разположен в очарователния Екс-ан-Прованс, "Убийство на улица "Дюма" ни запознава с Антоан Верлак – чаровен и изтънчен, с усет към вкусната храна, доброто вино и красивите жени. С помощта на професора по право Марин Боне, той разследва най-заплетените мистерии в Прованс. 

***

М. Л. Лонгуърт е родена през 1963 г. в Торонто. От 1996 г. живее във Франция. За нея това е сбъдната мечта и истинското вдъхновение да започне да пише успешната си поредица за Антоан Верлак. 

Повече информация
ISBN 9789543895359
Цветност черно/бяла
Издател Ера
Корица мека
Брой страници 296
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Убийство на улица "Дюма"
Вашият рейтинг