Количка 0
0,00 лв.

Цялата небесна синева

От: Мелиса да Коста

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
КК918
26,00 лв.

На 26-годишния Емил, поразен от ранен Алцхаймер, му остават две години живот. Емил решава да избяга от болницата и от съчувствието на семейството и приятелите си, и да предприеме едно последно пътуване. Пуска обява, с която търси спътник, готов да сподели приключението му, и за свое учудване не след дълго получава положителен отговор. 

На 26-годишния Емил, поразен от ранен Алцхаймер, му остават две години живот. Емил решава да избяга от болницата и от съчувствието на семейството и приятелите си, и да предприеме едно последно пътуване. Пуска обява, с която търси спътник, готов да сподели приключението му, и за свое учудване не след дълго получава положителен отговор. Три дни по-късно пред тайно закупения от него кемпер се запознава с Жоан, млада жена с голяма черна шапка и с раница на гръб, която не дава никакво обяснение за присъствието си. Така започва едно изумително красиво пътешествие. В срещата между двамата и в срещата им с други хора по пътя се раждат радост, страх, приятелство, любов, които постепенно прогонват кошмарите на Емил.

„Цялата небесна синева“ е роман разтърсващ, трогателен, изпълнен с болка и надежда – и напълно заслужил трите си награди.

***

Френската писателка Мелиса да Коста (р. 1990 г.) е авторка на 7 романа, до един бестселъри, удостоени с наградите „Ален Фурние“, „Сезам“ и „Бабелио“. След „Цялата небесна синева“ „Колибри“ издава не по-малко нашумелия ѝ роман „Утрешният ден“.

Повече информация
ISBN 9786190213918
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Колибри
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 680
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Цялата небесна синева
Вашият рейтинг