Количка

Труден противник

От: Майк Лосън

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ОБ521
18,00 лв.

Джо Демарко е ветеран в решаването на проблемите на своя шеф Джон Махоуни. Затова и последната му задача изглежда като детска игра.

Джо Демарко е ветеран в решаването на проблемите на своя шеф Джон Махоуни, конгресмен с почти неограничена власт, но и много тайни. Затова и последната му задача – да помогне на прокуратурата да получи осъдителна присъда за убийство, извършено в един бар в Ню Йорк – изглежда като детска игра. Петима свидетели са видели млад мъж да застрелва друг млад мъж в заведението и делото би трябвало да приключи бързо. Още повече когато жертвата най-изненадващо се оказва син на Джон Махоуни, който настоява за справедливост.

Неочаквано процесът рязко се забавя. Свидетелите започват да изчезват или да променят показанията си. Върху тях определено се упражнява натиск и този модел, поне според прокурора, се повтаря на различни места в страната. Дали причината не се крие във факта, че извършителят е син на известен адвокат? Кой елиминира неудобните свидетели, кой манипулира показанията им, когато на подсъдимата скамейка застават много богати хора или техни роднини?

 

Твърдо решен да получи отговор, Демарко се изправя пред противник, който може да се окаже най-трудният в дългата му кариера. А неприятностите едва сега започват.

 

 

Повече информация
ISBN 9789547694521
Цветност черно/бяла
Издател Обсидиан
Корица мека
Брой страници 384
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Труден противник
Вашият рейтинг