Количка 0
0,00 лв.

Тренировъчни упражнения и задачи за проверка по български език за 3. клас (Слово)

От: М. Цветанова, Е. Сергеева, М. Стефанова

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
СДТР3181
Раздел: 3-ти клас
7,00 лв.

Помагалото е разработено в съответствие с новата програма за учебната 2018-2019 година

 

Раздел: 3-ти клас

Учебното помагало съдържа 32 теми от учебната програма по БЕЛ за 3. клас, одобрена със Заповед № РД 09-1093/ 25.01.2017 г. на министъра на образованието и науката. Темите са структурирани съгласно разделите в програмата: Звуков състав на думата, Речниково значение на думата, Строеж на думата, Части на речта, Изречение.

Задачите и текстовете са съобразени с възрастовите особености на третокласниците и осигуряват необходимата приемственост с изученото учебно съдържание във 2. клас.

Разработени са четири варианта за проверка на компетенциите на учениците. Две от проверките – № 2 и № 3, са текущи и проверяват нивото на подготовка по темите Звуков състав. Строеж на думата и Части на речта. Проверка № 1 се извършва в началото на учебната година и има за цел да се проверят знанията и уменията на учениците при постъпване в 3. клас. Проверка № 4 е предвидена за края на годината и цели снемане на изходното ниво на езиковите компетентности на третокласниците съгласно регламента на учебната програма.

Учебното помагало съдържа редове за писане по всяка тема.

Помагалото може да се използва по време на учебните часове от задължителната подготовка, в избираемите учебни часове, за затвърдяване на знанията и уменията в часовете от целодневната организация, при самоподготовката на ученика вкъщи.

Раздел: 3-ти клас
Повече информация
ISBN 9786192120436
Цветност черно/бяла
Издател Слово
Корица мека
Брой страници 120
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тренировъчни упражнения и задачи за проверка по български език за 3. клас (Слово)
Вашият рейтинг