Количка
Вход

Трансформирай себе си

От: Страхил Иванов

Раздели се с излишните килограми и стани най-добрата версия на себе си!

Раздели се с излишните килограми и стани най-добрата версия на себе си!


Ще ми повярвате ли, ако ви кажа, че за да се сдобиете с тялото, за което винаги сте мечтали, от вас се иска да вложите едва 5% от наличното си време всеки ден? Без многобройни часове във фитнеса. Без глад и лишения.

А ще ми повярвате ли, ако ви кажа че ще ви помогна да съставите хранителен режим и фитнес програма, които доказано работят и дават невероятни резултати при стотици хора - от известни личности и спортисти до майки на средна възраст, бизнесмени и работещи хора?

Ако ви предложа да съм вашият ментор през всеки етап от промяната, ще ми се доверите ли? Ще ви помогна да разкриете пълния си потенциал. Ще ви покажа как да сте сигурни, че се движите в правилната посока. Ще ви науча как да преодолявате пречките и да постигнете траен успех. Ще направя всичко необходимо, за да постигнете целта си.

Няма никакво значение дали сте на 23 или 53, дали сте мъж или жена и дали се намирате в добра или лоша спортна форма. Независимо кои сте и откъде идвате, не забравяйте, че имате силата да трансформирате себе си!

Повече информация
ISBN 9786199082904
Цветност цветна
Корица твърда
Брой страници 464
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Трансформирай себе си
Вашият рейтинг