Количка

Тоз бурен край

От: Клоуи Гонг

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ЕГМ491
19,90 лв.
​1927-а година. Шанхай тъне в безредици в очакване на революция. Жулиет жертва връзката си с Рома, за да спаси живота му, и сега трябва да приеме последствията от решението си. Една грешна стъпка може да ѝ коства мястото като наследница на Аления клан. Рома все още оплаква смъртта на Маршал, чувствайки се виновен, че отново е допуснал Жулиет в живота си. 
​1927-а година. 

Шанхай тъне в безредици в очакване на революция.

Жулиет жертва връзката си с Рома, за да спаси живота му, и сега трябва да приеме последствията от решението си. Една грешна стъпка може да ѝ коства мястото като наследница на Аления клан. Рома все още оплаква смъртта на Маршал, чувствайки се виновен, че отново е допуснал Жулиет в живота си. За да изкупи вината си пред Бенедикт и пред самия себе си, той е готов да убие момичето, което обича и мрази едновременно.

Нова опасност плъзва из града и въпреки всичко, което ги разделя, Жулиет и Рома трябва да се съюзят за последен път. Националистите се надигат, а Шанхай е на ръба на гражданска война. Рома и Жулиет трябва да загърбят враждата си, за да се изправят срещу чудовищата и политическите интриги, разкъсващи града.

Но най-голямата трудност, с която се сблъскват, са собствените им сърца.
Повече информация
ISBN 9789542727491
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Егмонт
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 544
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тоз бурен край
Вашият рейтинг